woensdag 09 augustus 2017 - 20:02 20:02 Leeftijd: 126 days

Mano Poelsma pakt zilver in Venray

Categorie: Uitslagen
Door: John Poelstra

Manon Poelsma pakt zilver in Venray

Vorig weekend (9 en 10 juni) kwamen de judoka's van Sportschool Poelstra in actie op het sterk bezette judotoernooi in Venray.

Manon Poelsma was bij de meisjes -15 jaar -48 kg goed op dreef. Zij won 3 partijen en plaatste zich voor de finale. Helaas ging die verloren, maar prima resultaat. Bij de jongens -15 jaar -60 kg verloor Moreno Felida zijn 1e partij, maar de volgende partijen in de herkansingen werden allemaal gewonnen, waardoor hij brons pakte. Bij de jongens -10 jaar -27 kg stond Riemer-Jelte Buwalda goed te judoën. Hij verloor zijn eerste partij, maar wist al zijn andere tegenstanders te verslaan en ook brons te pakken. Teije Kingma deed het goed in de klasse -10 jaar -34 kg. Hij verloor uiteindelijk om brons.

Jouke Kingma kwam helaas niet in de buurt van de medailles bij de jongens -12 jaar -42 kg. Ook Lisenka Bomas wist geen medaille te pakken. Ferron Poelstra verloor zijn eerste partij in de laatste seconde. Hij kreeg waza-ari tegen, anders had hij zijn partij gewonnen. In de herkansing verloor hij weer en was uitgeschakeld. Esben Poelstra liep een vervelende blessure op en moest na 1 partij de strijd staken.


SponsorKliks, gratis sponsoren!
Erkend leerbedrijf

Volg ons