woensdag 09 augustus 2017 - 19:58 19:58 Leeftijd: 126 days

Zilver voor Silke Kloetstra in Hasselt en brons voor Giel Dol in Sint Michielsgestel

Categorie: Uitslagen
Door: John Poelstra

Afgelopen weekend 2 medailles.


Silke Kloetstra kwam zaterdag 20 mei in actie op het BPO toernooi in Hasselt. Ze stond goed te judoën, pakte de zilveren medaille en behaalde weer 40 punten voor haar zwarte band.


Sanne Vermeer kwam afgelopen zaterdag in actie op de grand slam in Ektarinaburg in Rusland. Ze verloor helaas in haar 1e partij van de nummer 5 van de Olympische spelen in Rio.


Giel Dol stond zondag goed te judoën in Sint Michielsgestel. Zijn eerste 2 partijen werden knap gewonnen. De halve finale ging helaas verloren. De strijd om brons werd weer gewonnen. Brons voor Giel. Esben Poelstra stond ook zeer goed te judoën. Hij won de 1e partij met verwurging. In zijn 2e partij scoorde hij 7x waza-ari en ippon voor houdgreep. De kwartfinale werd met ippon voor houdgreep gewonnen. Ook de halve finale ging goed, helaas moest hij die opgeven met een op het oog een vervelende blessure. Na onderzoek door fysio, huisarts en chirurg blijkt het een forse verrekking van zijn hamstring te zijn waar hij wel een paar weken zoet mee is. Anna Fleur Visser wint 1 partij en verliest er 2, maar stond uitstekend te judoën. Ook Mark Verstraten deed het prima, maar kwam niet in de buurt van de medailles.


SponsorKliks, gratis sponsoren!
Erkend leerbedrijf

Volg ons