zondag 05 maart 2017 - 11:16 11:16 Leeftijd: 284 days

4 Bekers bij de A-zeven competitie in Leeuwarden

Categorie: Uitslagen
Door: John Poelstra

4 Bekers bij A-zeven competitie


In de dojo van Sportschool De Leeuw werd weer een ronde gehouden van de A-zeven competitie. Van Sportschool Poelstra wisten hier 4 judoka’s de beker te winnen. Hiermee zijn ze klaar met de A-zeven competitie.


Amara Buwalda wist 3x met ippon te winnen en zo de benodigde 30 punten te behalen en dus de beker te pakken. Thomas Boonstra pakte 22 punten en ook dat was genoeg voor de beker. Mark Verstraten had aan 19 punten genoeg om de beker binnen te halen en ook die pakte hij. Teije Kingma pakte ook 3 overwinningen en behaalde 30 punten. Ook de beker voor hem.


De volgende judoka’s wisten weer een battle award te behalen:

Zwart: Sinne van Loenen; bruin Finn O’Conner en 3 groene battle awards: Janiek van der Brug, Meini van Abbema en Tim Jorn Stienstra


Vanaf deze plaats willen we Mees van der Kooi een voorspoedig herstel wensen. Hij heeft tijdens zijn 1e partij zijn scheenbeen gebroken en zit nu in het gips.

Beterschap Mees en we hopen dat als je weer beter bent weer komt judoën.


De andere judoka’s behaalden de volgende punten:

Meimoena Jalloh 15; Jouke Kingma 22; Mathijs Post 7; Fenna Baarda 6; Sanne Post 24; Zakiya Tamara Postmus 9; Luc Theuns 6; Meike van Baaren 6; Femke van Baaren 16; Marijke Dijk 22; Ferron Poelstra 8, Jorrit Dijkstra 30; Benyam Bossack 22 en Olaf v.d. Heide23.

 


SponsorKliks, gratis sponsoren!
Erkend leerbedrijf

Volg ons