woensdag 01 februari 2017 - 14:43 14:43 Leeftijd: 297 days

Moreno Felida wint Toptoernooi Haarlemmermeer

Categorie: Uitslagen
Door: John Poelstra

Moreno Felida wint toptoernooi Haarlemmermeer

In Sportcentrum Koning Willem Alexander werd zaterdag 17 december weer het Internationale Toptoernooi Haarlemmermeer gehouden. Hier maakten de judoka's van Sportschool Poelstra weer deel uit van Judo A-zeven.

Moreno Felida was zeer goed op dreef bij de jongens -15 jaar -60 kg. Hij was vandaag veruit de sterkste en won al zijn partijen met ippon en dus de titel. Hij was de enige vandaag die kampioen werd.

Bij de meisjes -12 jaar -48 kgwas Anna Fleur Visser goed op dreef. Zij wist zich met ippon voor houdgreep in de halve finale te plaatsen voor de finale. Daarin was ze de beste judoka, maar kon ze niet scoren en verloor door een houdgreep. Zilver voor Anna Fleur.

Ook Esben Poelstra wist een medaille te pakken. Hij verloor bij de jongens -12 jaar -38 kg zijn eerste partij op straf: 3 - 2. Hierna ging hij beter judoën en wist hij zijn volgende 7 partijen allemaal te winnen en zoals nog het brons te pakken.

Bij de meisjes -15 jaar -44 kg wist Lisenka Bomas 2 partijen te winnen. Ze verloor ook 2x, waardoor ze buiten de prijzen viel. Manon Poelsma wint 1x en verliest 2x. Ook Giel Dol wint 1x een verliest er 2.


SponsorKliks, gratis sponsoren!
Erkend leerbedrijf

Volg ons