zondag 13 november 2016 - 16:14 16:14 Leeftijd: 1 year

Teams Judo A-zeven niet in de medailles in Leusden

Categorie: Uitslagen
Door: John Poelstra

TEAMS A-ZEVEN NIET IN DE MEDAILLES

In het sportcentrum van Theo Meijer Sport werd zaterdag 5 november het 20e internationale team toernooi van Theo Meijer Sport gehouden. Van sportschool Poelstra kwam Esben Poelstra (-38 kg) in actie in het team -12 jaar en Moreno Felida (-60 kg) en Giel Dol (-55 kg) in het team -15 jaar. Het team -12 jaar bestond verder uit Mark Klokman (-34 kg); Sam Sprenger (-42 kg); Niels Baalsmans (-46 kg) en Julian van Elp +46 kg. Het team -15 jaar bestond verder uit Nathan Klokman (-46 kg); Jur Deurloo (-50 kg); Hessel Nicolai (-60 kg) en Thomas Kingma +60 kg).

Het team -12 jaar had een bye in de 1e ronde en in de 2e ronde moesten ze het opnemen tegen Core Judo (uit Foxhills in Engeland). Mark Klokman en Esben Poelstra wonnen hun partij. Helaas verloor Sam, maar Niels en Julian maakten er 4 – 1 van. In de volgende ronde moesten ze het opnemen tegen Mahorokan/Slingerland. Ook nu was Judo A-zeven de beste. Mark, Esben, Sam en Niels wonnen hun partij: 4 – 1. De halve finale tegen Hercules was een goede partij van Judo A-zeven kant, er werd volop gejudood en gestreden. Esben en Julian wonnen hun partijen, maar de andere verloren helaas en dus werd de ontmoeting verloren: 2 -3. In de strijd om de derde plaatst tegen het Duitste Leipzig won Mark zijn partij. Helaas verloor Esben. Sam verloor ook, maar Niels trok de stand gelijk. Julian kwam nog yuko voor, maar verloor helaas met 2 yuko’s tegen 1. Hierdoor viel het team net buiten de prijzen.

Het team -15 jaar moest het in de 1e ronde opnemen tegen Kenamju uit Haarlem. Nathan verloor. Jur won zijn partij met waza-ari. Giel verloor, maar Hessel en Thomas trokken de overwinning naar Judo A-zeven. Daarna moest er in de 2e ronde worden aangetreden tegen Judo Yushi/v.d Kolk. Alleen Jur won zijn partij en er werd met 4 – 1 verloren. In de herkansingen ging het team van Judo A-zeven vervolgens onderuit tegen het Belgische Ingelmunster. Ook nu won alleen Jur Deurloo zijn partij. Daarmee was Judo A-zeven uitgeschakeld.SponsorKliks, gratis sponsoren!
Erkend leerbedrijf

Volg ons