zondag 13 november 2016 - 16:10 16:10 Leeftijd: 1 year

Robin Kalsbeek pakt brons op Flanders Cup

Categorie: Uitslagen
Door: John Poelstra

Robin Kalsbeek pakt brons op Flanders Cup

Op de Flanders Cup in het Belgische Lommel werd weer de Flanders Cup gehouden. Er kwamen hier zondag 30 oktober 4 Judoka's van Sportschool Poelstra in actie.

Robin Kalsbeek -21 jaar -100 kg zat in een poule van 5. In zijn eerste partij won hij zeer degelijk door 2x waza-ari te scoren. In zijn 2e partij verloor hij met verwurging van een Brit. De derde werd gewonnen met een fraaie worp. Helaas ging de laatste partij tegen een Fransman verloren. Hierdoor eindigde hij als derde.

Manon Poelsma begon goed bij de meisjes -15 jaar -48 kg. Zij scoorde yuko in haar eerste partij en leek deze partij te gaan winnen. Helaas lieg zij zich verrassen en verloor helaas de partij nog met houdgreep. De volgende partij werd met een knal van een worp gewonnen. Helaas werd ze daarna in de kwartfinale uitgeschakeld.

Lisenka Bomas (meisjes -15 jaar -44 kg) verloor helaas haar beide partijen in de voorronde poule en was uitgeschakeld. Moreno Felida (-15 jaar -60 kg) stond best goed te judoën, maar verloor zijn beide partijen in de poule en was ook uitgeschakeld.


SponsorKliks, gratis sponsoren!
Erkend leerbedrijf

Volg ons